Nieuws

Super mooie middag voor de bewoners van de Tiekerhook

Met een leuke wandeling langs de nieuwbouw van Overdinkel en een lekkere versnapering van kaashandel Borghuis ging men dinsdagmiddag 19 juni op weg naar Erve Naatsboer. 

Pannenkoekenbakkers

De bewoners en de vrijwilligers werden door Joop en Ellen en hun pannenkoekenbakkers zoals gewoonlijk weer warm ontvangen. Net als voorgaande jaren goed verzorgd en gemoedelijk, stond alles klaar op deze prachtige locatie. Al sinds de opening van 2011 van de Tiekerhook komen de bewoners en vrijwilligers van de Tiekerhook bij Joop en Ellen Bijkerk op Erve Naatsboer. Mooie verhalen werden er verteld over de grens want daar keek je precies op. Natuurlijk werd er ook genoten van de heerlijke Pannenkoeken.

Voor ieder wat wils

Spek, naturel, appel rozijn, boerenpannenkoeken iedereen kon bestellen wat ie wilde. Wat een noaberschap op een van de vele mooie plekjes van Overdinkel. Ellen en Joop, die een van de mooiste B&B (Bed and Breakfast) van Nederland hebben, weten wat gastvrijheid is. Dit wordt enorm gewaardeerd door de bewoners, familie, vrijwilligers en personeel.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.