Nieuws

Sportgala Losser 2019

Na een daverend succes van vorig jaar zal op 30 juni 2019 weer een groots sportgala Losser plaatsvinden bij openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Losser is sportief en dit willen wij benadrukken en mogen wij heel trots op zijn.

Wie worden de winnende Losserse sporters en sportploegen van het jaar 2019

Dat wordt bekend gemaakt tijdens sportgala van Losser. Inwoners, teams en bekenden kunnen Losserse talenten aanmelden, waarna een bekwame vakjury bepaald wie de winnaar in de categorieën Sportman, Sportvrouw, Sporttalent, Sportploeg, Gehandicapte sporter van Losser voor 2019 mag noemen.

Tijdens een feestelijk Sportgala op 30 juni 2019, worden de winnaars bekend gemaakt en in het zonnetje gezet. Het gaat weer groots worden. De presentatie deze avond is in handen van Leon ter Huurne. Alleen de nominatie is al een presentatie op zich.

30 juni

Er zal een geweldig filmpje gemaakt worden door top cameraman Thorsten Gang. Een mooie weergave van ieders talent wordt in beeld gebracht. De organisatie is in volle gang! Blok 30 juni in de agenda en kom alle genomineerden aanmoedigen.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid