Nieuws

Sportclub Overdinkel organiseert Jagermeestertoernooi

Na het grote succes van de laatste vier edities organiseert Sportclub Overdinkel wederom het Jagermeestertoernooi. Het toernooi zal dit jaar gehouden worden op zondag 10 juni 2018.

Ontbijt

Het ontbijt voor de teams en de scheidsrechters staat vanaf 9:30 uur klaar in de kantine van Sportclub Overdinkel. Daarnaast krijgt elk team van de organisatie ook nog een aantal consumpties aangeboden. Het toernooi zal om 10:15 uur beginnen met de eerste wedstrijden.

Inschrijving

De inschrijving is inmiddels gestart en de eerste teams hebben zich aangemeld. Men kan zich inschrijven door te mailen naar jagermeestertoernooi@sportcluboverdinkel.nl. Wees er op tijd bij want vol is vol.

Sportiviteit en gezelligheid

Het team dient minimaal te bestaan uit vijf veldspelers en een keeper. De wedstrijden zullen ongeveer 15 minuten duren, en er gelden zaalvoetbalregels. Inschrijfkosten zijn €50,- per team. Sportiviteit en gezelligheid staan natuurlijk voorop tijdens dit toernooi.

Feestelijke middag

Sportclub Overdinkel verwacht dat de finale tegen 14:00 uur gespeeld zal worden waarna het voetbaltoernooi overvloeit naar de (feestelijke) middagactiviteit. Deze middag staat onder begeleiding van DJ Marlon en er zullen optredens zijn van de Losserse band Tripple Nix. Hiervoor is iedereen, of je meespeelt of niet, van harte uitgenodigd. Hiervoor brengt Sportclub Overdinkel geen entreekosten in rekening.

https://www.facebook.com/scoverdinkel

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, toneelspeler Eensgezindheid, redacteur Hallo Losser, Raad van 11 en bestuur Martini Kerlkes.