Nieuws

Sportclub Overdinkel 3 kampioen

Een paar weken geleden verloor het derde elftal van Sportclub Overdinkel haar eerste wedstrijd van het seizoen. Gelukkig, voor de Overdinkelse ploeg, waren ze allang kampioen. Reden voor een feestje.

Feest

Afgelopen zondag schalden Hollandse meezingers over het sportpark van Sportclub Overdinkel. Het 2de, 3de en 4de team hielden feest. Het 3de elftal is dit jaar kampioen geworden en organiseerde daarom, met deze teams, een feest. Een zanger, een barbeque, springkussens voor de kinderen, en clowns, allemaal aanwezig op Sportpark 't Wilpelo.

Activiteiten

Stil zitten doen de mannen van het 3de team niet. Zo was er afgelopen maandag een fietstocht met ontbijt waarna er in een een bus werd gestapt richting het Hulsbeek. Hier ging het team Voetgolven en won prompt de vlagger. Na het Voetgolven werd het feest afgesloten met tapa's en bier bij 't Raedthuys in Losser. Voor de echte drinkers werd er nog een afterparty gehouden bij 'Oos café' in Overdinkel.

Vooruit kijken

Na twee dagen lang te hebben gefeest richt het team zich alweer op volgend jaar. ''Doordat we kampioen zijn geworden promoveren we naar de 4de klasse. We gaan door met hetzelfde team maar een andere trainer. Herbert (trainer) stopt na vier jaar veel energie in het elftal te hebben gestoken. Hoe mooi is het om te stoppen op het hoogtepunt?'', aldus een speler van het derde. 

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, toneelspeler Eensgezindheid, redacteur Hallo Losser, Raad van 11 en bestuur Martini Kerlkes.