Nieuws

Sport en bewegen voor jeugd bij LTC

Komend zomerseizoen kan de Losserse jeugd weer onbeperkt sporten en bewegen tijdens de tennistrainingen van Alexander Postma bij LTC. En er wordt niet alleen getraind.

Ook start 31 maart de voorjaarscompetitie, is er sport en spel tijdens de maandelijkse Tennisinstuif en is er weer het jaarlijkse Koe-Kalf toernooi waar jong & oud samen spelen. Onder leiding van vrijwilligers Jan van Heuvelen en Gerard Meijerink liggen de banen alweer in al hun glorie te wachten op de eerste spelers.

Vrij tennissen kan natuurlijk het hele jaar door en vanaf dit seizoen mogen ouders van jeugdleden gratis met hun kind de baan op. Zo wordt het niet alleen leuker, maar proberen we ook volwassenen lekker te laten bewegen! Op 8 september kunnen ze dan hun skills laten zien tijdens het jaarlijkse ouder-kindtoernooi. Op 22 en 23 juni gaat de jeugd van LTC weer op tenniskamp op eigen park en worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Sinds vorig seizoen ontvangt ieder nieuw jeugdlid een clubtenue van de vereniging.

Tennisinstuif voor alle kinderen in de gemeente Losser

Op 10 april is de eerste Tennisinstuif van het seizoen. Deze instuif wordt een keer per maand georganiseerd bij LTC aan de Smalmaatstraat in Losser. De volgende data voor de instuif zijn al bekend; 8 mei, 5 juni en 10 juli en is voor alle tennissende (en nog niet tennissende) jeugdleden in de gemeente Losser.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 dag van te voren via jc@ltc-losser.nl.

Clubkas Campagne

"Ook doet LTC mee met de Rabo Clubkas Campagne" laat de tennisvereniging weten. "Dus mocht u komende week een stemcode ontvangen van uw bank, dan hopen we dat we op uw stem mogen rekenen. Dit komt de sportende jeugd van LTC ten goede".
 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor Novel-T als start-up coach. Peter is actief op Twitter en Instagram als "peterlangela".