Nieuws

Sponsor voor winterfair

Tyra Naomi Hellwig is een bezige bij. Ze is druk met allerlei activiteiten van miss verkiezing tot kleine loempia’s maken en verkopen voor het goede doel.

Loempia's

Ze volgt een opleiding aan het ROC in Enschede. Daar wordt elk jaar een winterfair georganiseerd. De opbrengst van de fair komt ten goede aan de Stichting Ubuntu. Tyra maakt voor deze fair kleine loempia’s. Het is de bedoeling dat de leerlingen zelf sponsoring organiseren voor hun activiteit. Dit is Tyra al een paar keer gelukt met steun uit Losser.Haar werkgever Andre de Jong van supermarkt Jumbo is voor de derde keer al de sponsor van de ingrediënten van de loempia’s voor Tyra.Daar is ze erg blij mee vertelt ze. Zo kan ze haar steentje bijdragen. 

Stichting Ubuntu Afrika

Deze stichting zet zich in voor kinderen in Oeganda en vertrekt volgend jaar weer om eigenhandig de opbrengsten van de Winterfair en de Santa Run goed terecht te laten komen. Studenten die het meeste geld hebben opgehaald, worden beloond met mooie prijzen. Meer info over deze stichting vind je op www.ubuntu-afrika.nl of volg hen op Facebook.

Winterfair

Op vrijdag 14 december wordt op de ROC-locatie aan de Wethouder Beversstraat 165 in Enschede Aansluitend is de winterfair gratis te bezoeken tussen 12.30 en 15.30 uur in de hal van de ROC-locatie. De opbrengsten van de Santa Run, de verkochte producten, (internationale) hapjes en drankjes en opbrengsten van sport- en spelactiviteiten gaan naar het goede doel: de stichting Ubuntu Afrika.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.