Nieuws

Smokkelfietstocht Overdinkel zondag 9 september

Een prachtige familie fietsdag door het buitengebied van Overdinkel, met onderweg bijzondere stops, versnaperingen en spel voor jong & oud

Op zondag 9 september wordt de smokkelfietstocht Overdinkel georganiseerd door Bruisend Overdinkel in samenwerking met de VVV Tourist Info. (initiatiefnemer Camperplaats Skop’nboer) Wilt u meefietsen deze dag, geeft u zich dan op bij ’t Trefhuus in Overdinkel, of bij een van de VVV kantoren (locaties: ’t Lossers Hoes in Losser, Erve Boerrigter in De Lutte en in Restaurant Sterrebos in Beuningen) of online via de website van de VVV https://www.vvvdeluttelosser.nl/smokkeldorp-overdinkel

De starttijd is tussen 10.00 – 12.00 uur bij ’t Trefhuus aan de Hoofdstraat. De afstand is ongeveer 23 km en deelname is gratis, er wordt een vrije gift gevraagd.

Elektrokar

Om 16.00 uur wordt op het dorpsplein voor ’t Trefhuus de nieuwe kleurrijke electrokar onthuld. Deze kar zal ingezet worden voor toeristen en bezoekers middels een smokkelarrangement. Tevens zal hij ook lokaal gebruikt gaan worden, bijvoorbeeld voor mensen van de Tiekerhook.

Vanwege het bijzondere en eenmalige karakter van het programma blijkt dat de animo groot is. U kunt zich opgeven bij 't trefhuus in Overdinkel, of bij een van de VVV kantoren.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid