Nieuws

Sempre Crescendo geeft zomeravondconcert op Teylerplein

Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Losser geeft op donderdagavond 25 juni een zomeravond concert. Het concert vindt plaats in de openlucht op het Teylerplein in Losser.

Restaurant De Oude Apotheek en Grandcafé Hotel Smit organiseren het concert en zorgen voor de zitplaatsen de noodzakelijke faciliteiten. Donderdagavond is de vaste oefenavond van de Losserse muziekvereniging en het concert op het Teylerplein is een mooie combinatie van oefenen en iets doen voor de inwoners van Losser.

Desiree Kok van De Oude Apotheek is blij met dit initiatief: "We hebben hier een prachtig plein met twee mooie terassen. Een orkest van 40 personen met zangkoor is zeker een unieke ervaring". Of dit een jaarlijkse traditie wordt is nog niet zeker: "Ik hoop zeker op een vervolg" besluit ze.

Sempre Crescendo geeft zomeravondconcert op Teylerplein

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor Novel-T als start-up coach. Peter is actief op Twitter en Instagram als "peterlangela".