Nieuws

Sempre Crescendo brengt concert De Zee

Op zaterdagavond 3 november a.s. geeft Concertvereniging Sempre Crescendo een concert in Muziekschool de Sleutel, Diepenbrocklaan 41 in Losser.

Het concert wordt uitgevoerd door Music Experience Losser (MEL). Dit is een project, geïnitieerd door Concertvereniging Sempre Crescendo, om jonge muzikanten, of herintreders, kennis te laten maken met het spelen in een orkest. Het gaat hier om leden die al dan niet verbonden zijn aan een vereniging. Het is toegankelijk voor iedereen. Het MEL staat onder leiding van dirigente Minke van Huizen die haar enthousiasme voor muziek over brengt op de beginnende muzikanten.

Het Jong Talent Losser (JTL), het jeugdorkest, zal een drietal werken ten gehore brengen. De leden van het JTL spelen ook allemaal in MEL ter ondersteuning van de beginnende muzikanten. Het JTL staat eveneens onder leiding van Minke van Huizen.

Het Orkest speelt deze avond een flinke variatie aan muziekstukken. Voorbeelden zijn: Rainbow warrior, Beyond the Sea en Moments for Morricone. Het orkest staat onder de bezielende leiding van Wim Booij.

Aanvang van dit concert is 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.