Nieuws

Schoolstraat heet nu Schoolweg

Afgelopen zaterdag 10-12-2018 is er een nieuwe traditie geboren, buurtbewoners van de Hoek Schoolstraat / Kerkhofweg hebben een grote buurtkerstboom van maar liefst 5 meter opgezet

Betrokkenheid

Ook werd er een groot spandoek geplaatst. Met deze actie willen de buurtbewoners saamhorigheid en betrokkenheid in de buurt creëren.  Het grasveld van het voormalige Kompas was hiervoor het decor. Met een grote tent en vuurkorven was het een gezellige feestavond.

Als ludieke actie werd de Schoolstraat ook hernoemd, aangezien vorig jaar de school is gesloopt en dus geen school meer staat is het volgens de buurt geen Schoolstraat meer. Tegenwoordig gaat de Schoolstraat dan ook door het leven als de Schoolweg, vernoemd naar de voormalige Schoolstraat.

Buurtbewoners van de Hoek Schoolstraat/ kerkhofweg wenst iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.