Nieuws

Samen op papier en digitaal

Hallo Losser en Hart van Losser gaan samenwerken

Hallo Losser is gestart in April 2015. De 25 teamleden en redacteuren geloven dat Losser vitaal en energiek blijft als Lossernaren weten wat er speelt in hun gemeente, als ze elkaar weten te vinden. Het platform voorziet in een behoefte; iedere maand wordt de website tussen de 70.000 en 90.000 keer bezocht.

Hallo Losser: digitaal

Hallo Losser communiceert via haar website, nieuwsapp, instagram en facebook. Omdat dit allemaal digitale kanalen zijn bereikt Hallo Losser een deel van de inwoners van de gemeente niet. Om die reden gaat Hallo Losser samenwerken met Hart van Losser.

Hart van Losser: nieuwe lokale weekkrant

Hart van Losser is een nieuwe weekkrant. De redactie van Hart van Losser wil graag echt, betrokken lokaal nieuws brengen in en over alle kerkdorpen in de gemeente. Daarbij maakt het blad graag gebruik van bestaande lokale initiatieven. Samenwerking tussen Hallo Losser en Hart van Losser kan dus beide platforms versterken.

Vaste katern

Vanaf januari zal Hallo Losser iedere week een vaste katern in het weekblad vullen. De redacties stemmen bovendien af over zaken waarover zij willen berichtgeven.

Iets te melden?

In 2019 willen we, samen proberen om het nieuws, je verhaal (blog) of evenement goed onder de aandacht te brengen. Mocht je dus iets te melden hebben laat het ons weten via:

nieuws@hallolosser.nl of info@dwfmediamakers.nl

Het redactieteam van Hallo Losser kijkt er naar uit dat zij u vanaf januari ook op papier kan bereiken!

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.