Nieuws

Rustpunt

In april 2016 zijn Jan en Sandra Benneker begonnen met de camperplaats Skop’nboer, sinds mei zijn ze ook aangesloten bij stichting rustpunt herkenbaar aan het rustpuntlogo. Als rustpunthouder zijn ze trots op hun erf en omgeving en willen dat graag met anderen delen. De camperplaats ligt dicht aan een fiets- en wandelroutes

Landelijke ligging

Door de landelijk ligging is er veel rust, ruimte en gemoedelijkheid. De camperplaats heeft een verwarmd sanitair gebouw en is vrij toegankelijk voor bezoekers. Naast het sanitair gebouw bevindt zich het afdak dat ingericht is als koffieruimte voor de campergasten maar ook voor bezoekers van het rustpunt. Men kan gebruik maken van verse koffie, thee, chocolademelk, limonade met iets lekkers erbij, soep of ijs.

De schuur

Alle generaties van Jan’s familie hadden een bijnaam. T Skop wat vrij vertaald “de schuur” betekent. Opa was SkopHannes, vader was SkopBets en Jan is dus SkopJan. Deze naam wilden ze daarom ook aan de camperplaats verbinden: Skop’nboer en aan het rustpunt: ‘t Skopke.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.