Nieuws

Rock’n Roll Circus op herhaling in Openluchttheater

Zaterdag 19 mei a.s. vindt in het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser het jaarlijks terugkerende muziek festival Rock’n Roll Circus plaats. Dit jaar met een zeer uitgebreide line-up van zowel plaatselijk talent als bands uit andere delen van het land.

Bezoekers krijgen een bijzonder gevarieerd programma van pop & rock muziek voorgeschotekd, van meezingen met bekende klassiekers tot intens genieten van goede originals, het komt allemaal voorbij deze dag. En dat alles onder het genot van een heerlijke goede maaltijd die te verkrijgen is bij een van de foodtrucks die op het openluchttheater aanwezig zijn.

De deuren gaan open om 14:30 uur en er zijn maar liefst 10 bands die er tot 24:00 uur een muzikaal feest van maken. Kaarten kosten slechts €7.50 en zijn in de voorverkoop te verkrijgen via de website van het openluchttheater Brilmansdennen in Losser. Ook is het mogelijk kaarten aan de deur te kopen.

Bezoekers die met de auto komen wordt aangeraden te parkeren bij het Zwembad Brilmansdennen aan de Bookholtlaan 11, vanaf hier is het een wandeling van 2 minuten naar het openluchttheater aan de Gildehauserweg 27.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.