Nieuws

Rijden onder invloed drugs

Man aangehouden tijdens algemene verkeerscontrole

THC

Donderdag middag werd op de Hoofdstraat in Overdinkel een 22-jarige man uit Rietmolen gecontroleerd tijdens een algemene verkeerscontrole. De man had een gebruikershoeveelheid drugs bij zich. Een speekseltest wees uit dat de beginnende bestuurder reed onder invloed van THC.

De man werd aangehouden en de wiet in beslag genomen. Op het politiebureau is een bloedproef afgenomen en is aan de man een rijverbod van 24 uur opgelegd. De man deed vrijwillig afstand van de wiet. Het bloed wordt onderzocht in een laboratorium. Als blijkt dat de grenswaardes zijn overschreden wordt tegen de man een proces-verbaal opgemaakt en mededeling bij het CBR gemaakt.

Bron en foto: Politie Losser

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.