Nieuws

Politie Losser zoekt getuigen brand

Afgelopen nacht ging er in Losser een schuur in vlammen op en de politie sluit de relatie met vuurwerk niet uit.

Zondagmorgen omstreeks 01:15 uur stond er aan de Hannekerveldweg in Losser een schuur in brand. "De brand is mogelijk ontstaan door het afsteken van vuurwerk" meldt de politie via haar Facebook pagina. "Heb je omstreeks dit tijdstip iets gezien of gehoord, neem dan even contact met ons op". 

Dronken jongeren.

Volgens een antwoord op het Facebook bericht van de politie was er afgelopen nacht overlast van dronken jongeren. "Vannacht bij de kruising Kloppenstraat en Dorpergaarden is er met WC papier gestrooid. Hele straat lag vol. Bij de auto vd buren lag wc papier op de auto. Bij het weghalen zagen ze dat het wc papier ook verschroeid was (poging tot?). Ook zijn bij ons schrikhekjes (rood/witte afzetpalen) uit elkaar getrokken en verderop in de perkjes gedeponeerd ... op de route misschien? Rond half1/1uur is er veel herrie gehoord van dronken jongeren".

Laffe daad.

Ook andere omwonenden melden geluid van vuurwerk rond dat tijdstip. Ook wordt er gesproken van een laffe daad: "Maar hopen dat de dader zich zelf aangeeft na deze laffe daad".

Getuigen.

Getuigen kunnen bellen met de Politie: 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Ook kan een persoonlijk bericht via deze Facebook Pagina gestuurd worden.

 

 

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.