Nieuws

Piraten gezocht

Ook dit jaar, is er weer een vakantiespelweek georganiseerd door Stichting Fundament. Kom naar het avontureneiland Sandtbergh.

Lijkt het je wat om als piraat deel te gaan nemen aan een groots avontuur op een onbewoonbaar eiland.Een piratenvloot bouwen, Spannende speur- en smokkeltochten, op jacht naar de schat van kapitein Roodbaard, een uitstapje naar ……. ?

Van 30 juli tot en met 30 augustus

Geef je dan op voor de spelweek die van 30 juli tot en met 3 augustus 2018 wordt gehouden. Van Maandag tot en met woensdag worden de kinderen s’ morgens om 09:30uur gebracht en ‘s middags om 16:30 weer opgehaald. Op donderdag moeten de kinderen in verband met ons uitstapje om 9.00 worden gebracht. Donderdag blijven we met zijn allen slapen. Vrijdagmorgen om 9:00 kunt u uw kind(eren) weer ophalen.

Opgave

Van maandag 2 tot en met vrijdag 6 juli staat er zowel in Het Trefhuus in Overdinkel als in ’t Lossers Hoes in Losser een bus klaar waarin je je aanmelding kunt stoppen. In de week daarna worden alle aanmeldingen verwerkt, waarbij voorrang wordt gegeven aan kinderen die niet op vakantie gaan. Je krijgt thuis bericht of je mee kunt.

Kosten € 25,00 per kind. (Als dit problemen oplevert kunt u bellen met 053-5369400 om samen naar een oplossing te zoeken).

Bezoekdag

Woensdagmiddag zijn ouders, opa’s, oma’s vanaf 15:00 van harte welkom bij het Zaandhoes. Daar kunnen ze komen kijken naar wat er allemaal gebeurd deze week met de (klein-)kinderen

Geef je snel op want vol is vol! Er is plaats voor 100 kinderen.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid