Nieuws

Opmaat naar 4 dagen feest

Maandagavond rond 20.00 uur werden de bewoners van Tiekerhook in Overdinkel verrast met een aubade, uitgevoerd door de Tukkers uit Losser. Voorzitter Alfred Gerritsen van Losser Sociaal stond er met een lach van oor tot oor naar te kijken

Aubade

En geen wonder. De aubade, een opmaat naar 4 dagen feest in Losser, viel zeer goed in de smaak. Na dit optreden ging het muziekgezelschap in de bus, gesponsord door Luttikhuis Losser, om het geheel nog een keertje over te doen bij voor de bewoners van de Leurinkshof, Maartensstede en Oldenhove. Ook hier werd men met enthousiasme ontvangen, hoewel de meeste bewoners vanwege de lage temperaturen genoten van achter hun venster.

Op Losse(rse) groeven

Van 22 tot en met 25 juni zijn er feesten georganiseerd door Losser Sociaal in een tent die geplaatst wordt op de Vicarystraat in Losser. Vier dagen feest voor mensen die zorg ontvangen, voor mensen die deze mensen verzorgen en voor vrijwilligers die met raad en daad bijstaan in de verzorging in Losser. “Iedereen die verzorging nodig is in Losser, ongeacht de plek waar hij of zij is, en ongeacht of hij of zij die plek kan verlaten, zal meegenieten van dit feest.

Indien noodzakelijk bezoeken we de patiënt op de locatie waar hij of zij wordt verzorgd. Het worden swingende dagen waar alle Lossernaren op de een of ander manier van genieten. Het financiële gedeelte voor de vrijwilligers, verzorgers en degenen die zorg ontvangen, wordt gesponsord door bedrijven uit Losser. Op de zaterdag 24 juni is er een feest voor alle senioren van Losser. Hiervoor wordt een bescheiden bijdrage van 5 euro gevraagd. Dat is inclusief koffie of thee.

De kaartverkoop is gestart. Om teleurstelling te voorkomen kan men niet vroeg genoeg een kaartje kopen. Er zijn nog kaartjes te koop bij Marcel Primera en Bruna.” Zegt Alfred Gerritsen.

 

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.