Nieuws

Opkomst Jubileum Graaf Veldmuuskes

Op Zaterdag 4 november 2017 Presenteert “Carnavalsvereniging De Veldmuuskes” uit Overdinkel de eerste nieuwe hoogheid van de Gemeente Losser voor het carnavalsseizoen 2017/2018. Dit seizoen is extra belangrijk voor “De Veldmuuskes”  omdat ze in 2018 hun 55 Jarig jubileum vieren, waarvoor de aftrap wordt gegeven op 4 November met de presentatie van de Jubileum Graaf.

De avond zal omstreeks 18.11 uur beginnen met de Traditionele “Gravendis”, die geserveerd zal worden in de vorm van een stamppotbuffet.  Aansluitend zal de Feestavond van start gaan alwaar er afscheid genomen zal worden van de tot dan nog regerend Graaf, Graaf Kjell,  en van zijn Adjudanten Kars en Jörn en Hofchauffeur Leon.

Hoogtepunt van de avond zal bereikt worden met de bekendmaking van de Jubileum Graaf en diens Adjudant(en) en eventuele Hofchauffeur.

Op Zondag 5 november zal omstreeks 15.00 uur de receptie van start gaan, waarbij belangstellenden, bevriende verenigingen en familieleden van het nieuwe hoogheden span,  in de gelegenheid worden gesteld om de Jubileum Hoogheden te feliciteren met hun benoeming.

Bovenstaande zal plaatsvinden in de Residentie van “De Veldmuuskes”, Partycentrum “Drost” , te Overdinkel.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid