Nieuws

Oliebollenactie Muziekvereniging Concordia Overdinkel

De kerst is weer achter de rug en ook de laatste repetitie voor 2018 is weer geweest. De instrumenten zijn schoongemaakt en ingepakt kortom tijd voor de traditionele oliebollenactie van muziekvereniging Concordia Overdinkel.

Het ‘’muziekhoes’’ wordt op zondag 30 december 2018 omgetoverd  tot het oliebollen walhalla van de gemeente losser. Ook dit jaar zullen we maar liefst 5000 olie en krentenbollen bakken.

De lekkerste oliebollen van Twente kunt u digitaal bestellen via onze webshop op www.concordia-overdinkel.nl. De prijzen voor olie- en rozijnenbollen zijn nog altijd slechts € 0,50 per stuk.

Bestellingen zijn op 30 december tussen 9.00 en 14.00 uur af te halen in ons ‘’Muziekhoes’’ aan de hoofdstraat 66a te Overdinkel.  Tevens kunt er tevens voor kiezen om de oliebollen thuis te laten bezorgen.

Mocht u geen bestelling hebben geplaatst en toch oliebollen willen kopen dan kan dit uiteraard ook via de vrije verkoop bij Plus Bellers te Overdinkel en in ons ‘’muziekhoes’’ van 9.00 tot 15.00 uur. In ieder geval wensen we u alvast een voorspoedig nieuwjaar toe en hopen u te kunnen begroeten tijdens de diverse activiteiten in het nieuwe jaar.

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.