Nieuws

Nieuwjaarstoespraak Burgemeester Sijbom

Burgemeester Michael Sijbom van Losser prees tijdens zijn nieuwjaar toespraak de vele en verschillende samenwerkingsverbanden die leven in Losser: “Een krachtige samenleving door samen te werken”. Hierin schuilt volgens hem de grote kracht van de Losserse samenleving.

In een snel veranderende wereld geeft dat vertrouwen om optimistisch te zijn over de toekomst. 

Trots en optimisme deelde de Losserse burgemeester op de traditionele nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis in Losser. “Het gaat met ons als Losser goed en daar mogen we met elkaar trots op zijn!”

Burgemeester Sijbom maakte tijdens zijn nieuwjaartoespraak de balans op van 2014 en keek vooruit naar 2015. Het afgelopen jaar werd voor hem nogmaals duidelijk hoe belangrijk samenwerking is. Maar ondanks dat razendsnel een netwerksamenleving ontstaat, lukt het ons goed om onze eigen identiteit te behouden. Losser heeft de samenwerkingsverbanden ook nodig, zij maken ons tot wie we zijn, ze bieden ons houvast, beschutting, maar ook eendracht. Van familiekring tot buurt, van hobby- of sportvereniging tot werkkring, van regio tot Euregio en zelfs als Nederland in Europa.

Lees verder op: www.losser.nl

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T en is daarnaast ondernemer. Peter is actief op Twitter als @peterlangela.