Nieuws

Nieuwe startersgroep Judo in Overdinkel

Op donderdagen  13, 20 en 27 september 2018 kunnen jongens en meisjes gratis proeflessen Judo volgen bij Judo Losser in Overdinkel.

Gratis

Kinderen kunnen zich opgeven voor de gratis proeflessen door een mail te sturen naar info@judolosser.nl. Na de proeflessen kan de judoka lid worden van Judo Losser en de lessen volgen om in december de eerste examens te doen voor witte band met gele slip.

Kinderen van 4 tot 10 jaar kunnen beleven of judo een leuke sport voor hen is. Het starter judo is voor jongens en meisjes. Via allerlei speelse vormen leren kinderen de eerste beginselen van het judospel. Goed leren vallen is daarbij erg belangrijk, maar ook lekker stoeien is voor veel kinderen helemaal nieuw.

Mac Donalds Spel

De trainer,  Robin Peters,  is goed opgeleid om aan jonge kinderen judolessen te geven en geeft les via een speciaal programDma voor beginnende judoka’s. Alle judo technieken worden op een speelse manier aangeboden. Kinderen hebben het grootste plezier met allerlei nieuwe spelvormen zoals de vos en de kippen, hoogland-laagland en het Mac Donalds Spel. Tegelijkertijd leren de peuters lekker bewegen en de spieren goed te gebruiken. Al spelend krijgen ze het vallen en het valbreken prima onder de knie.

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid