Nieuws

Nieuwe sportschool in Losser

Sportschool “Gym Fit” opent vanaf zaterdag 22 april haar deuren. Waarom nog een sportschool in Losser? Er zijn er al twee. Sportschool “Gym -Fit” biedt lage prijzen in vergelijking met andere sportscholen in de omgeving. U kunt er uitgebreid fitnessen, deelnemen aan groepslessen en gebruik maken van de Welness.
Voor een zeer uitgebreid “luxe” pakket met alle faciliteiten, voorzieningen en gebruik van Welness alsmede diverse sauna’s, betaalt u per maand € 27,95.

 

Small pakket

Fitness voor een prijs die er niet om liegt. Kiest u voor een small pakket dan betaalt u slechts € 17,95 per maand. U kunt dan onbeperkt sporten en de inschrijving is gratis. Juist door deze prijzen te hanteren, zal de jeugd massaal gebruik gaan maken van deze sportschool verwacht Yvette Verheien de eigenaar van Gym Fit. Verder kan men het pakket aanpassen naar wens. De sportschool beschikt over een fysio ruimte en fysiotherapeut. Prachtige kleedkamers en zelfs een invalidentoilet. U kunt: “Gym Fit” vinden aan de Zoeker Esch 2a te losser en is 7 dagen per week geopend. Meer informatie vindt u op www.gym-fit.nl

afbeelding van Anonymous

Door: