Nieuws

Nieuwe DOJO

Natuurlijk waren de judoka´s van Judo Losser nieuwsgierig naar hun nieuwe DOJO in het Open Clubhuis van Stichting MAN. Massaal kwamen ze dan ook naar de gezamenlijke judotrainingen in de prachtige judozaal. Met in hun kielzog vaders en moeders en andere belangstellenden.

Onwennig in het nieuwe gebouw

Tachtig judoka´s in 3 trainingsblokken kwamen nog wat onwennig het gebouw binnen. De smaakvol ingerichte kantine ontlokte menig reactie; allemaal in de trant van “Wat mooi en gezellig ingericht”. Daarna voor het eerst naar de kleedkamer om vervolgens in het judopak de DOJO te betreden. Een ruime zaal met een grote uit 2 complete wedstrijdmatten bestaande tatami lag uitnodigend klaar.

Veel aandacht voor techniek

De leraren Danny Laarman, René Bogaarts en Ritchell Konter begonnen aan de demonstratielessen. Speels opgezet met veel aandacht voor techniek op basis van de drie kernwaarden van Judo Losser; plezier, kracht en respect. De mat was overvol met judoka’s van de berengroep, het Girls Only, de Special Heroes, wedstrijdselectie en Senioren. Een hechte club die in dit onderkomen de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.