Nieuws

Nieuwe (beauty) bar in Losser

Jenny’s Beautybar is zaterdag 1 december geopend

Passie

De schoonheidssalon is te vinden in de kapsalon van Ilona’s Hairteam. Jennifer geen onbekende in de salon is haar eigen schoonheidssalon begonnen.Ze is van kleins af aan in de kapsalon van haar moeder te vinden. Daar ontstaat de passie voor het vak van schoonheidsspecialiste. Na drie jaar studeren en veel extra trainingen te volgen,hard werken, is het dan zover. Ze kijkt vol trots naar eigen plek in de salon. Een smaakvol ingerichte plek, om haar passie als volleerd schoonheidsspecialiste te kunnen uit te oefenen.

Behandelingen

Er worden diverse behandelingen aangeboden. Jennifer maakt gebruik van een huidverzorgingslijn vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen.

Jong

Met 20 jaar is Jennifer een jonge ondernemer met passie en dat straalt ze ook uit. Ze is van dinsdag tot en met vrijdag aanwezig. Wilt u een afspraak maken? Dat kan door te bellen met 053-5385620.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.