Nieuws

Niejoarsvisite Historische Kring Losser

De Historische Kring begint het jaar altijd met de Niejoarsvisite. De boerenjong’s staan dan al maanden in de week. En ook worden de knieperkes uitgedeeld. De avond krijgt deze keer echter een andere invulling dan men gewend is. 

Losser wat maak je me nou

De quiz komt te vervallen, want die avond wordt de film “Losser wat maak je me nou” vertoond. De beelden zijn gemaakt door Frits Elsjan en Bert Kapers en samen hebben ze de film vorm gegeven. Te zien is hoe het dorp in de loop der jaren veranderd is. Frits Elsjan en Sietse Smit spraken de teksten in.

Entreekaarten

In de laatste uitgave 2017 van “Oet Dorp en Marke” was voor de leden van de Historische Kring Losser te lezen dat er veel belangstelling voor deze film verwacht werd en dat men daarom entreekaarten zou uitgeven. Alle kaartjes waren binnen een dag weg. Om andere leden de kans te geven de film ook te zien, wordt deze op maandagavond 22 januari herhaald.

Ook voor die voorstelling geeft men entreekaarten uit. Deze zijn te verkrijgen bij Georg van Slageren, Hogeweg 36 in Losser.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.