Nieuws

Nederlands Kampioenschap Beachhandbal in Biddinghuizen.

De handbalvereniging Combinatie ’64 deed maar liefst met twee teams mee aan het Nederlands Kampioenschap Beachhandbal in Biddinghuizen. Afgelopen weken wisten de B1 en C1 zich te kwalificeren voor het NK Beach. De B1, vorig jaar C1, werden toen tweede op het NK en gingen nu voor de eerste plek.

Goed tournooi

Afgelopen zaterdag werden de poulewedstrijden gespeeld. Beide teams hadden maar 1 wedstrijd verloren.Helaas verloren de C1 op zondag meerdere wedstrijden en werden ze uiteindelijk achtste. Dit team heeft een heel goed toernooi gespeeld.De B1 won op zondag wel de wedstrijden en kwam in de finale terecht tegen Niedorp. In de poule hadden ze al tegen Niedorp gespeeld  en hadden ze van hen verloren. Niedorp wist de eerste set te winnen, maar Combinatie ’64 B1 kwam verrassend terug en won de tweede set. Shoot-outs moest de beslissing brengen.

Deze werden door Niedorp beter genomen. Ondanks het verlies heeft de B1 toch een heel goed toernooi gespeeld met een mooie tweede plaats op een Nederlands Kampioenschap. Op 2 spelers na waren ze eerste jaars B en in het team zaten 3 spelers die de C leeftijd hadden. Des de meer is deze prestatie uniek.