Nieuws

Nationale Sportweek in Zwembad Brilmansdennen

Zwembad Brilmandennen pakt uit tijdens Nationale sportweek van 17 t/m 23 september

De deuren staan wagenwijd open om kennis te maken met vele zwemactiviteiten

Zwembad Brilmansdennen in Losser laat, in het kader van de Nationale Sportweek van maandag 17 t/m zondag 23 september, zoveel mogelijk mensen kennis maken met alle mogelijke aquasporten: van aquajogging tot aquabootcamp. En ouders mogen zelf ook het water in tijdens de zwemlessen van hun kinderen. Koffie, thee en ranja staan tijdens de Nationale Sportweek klaar voor allen die een kijkje willen nemen in zwembad Brilmansdennen in Losser. Kijk vooraf wel even op het programma voor de precieze tijden. Leerlingen van de basisschool betalen het normale entreegeld voor de speciale activiteiten.

Snorkelen en zeemeerminzwemmen, watervoetbal, discozwemmen en watervolleybal
Leerlingen van de basisscholen kunnen op woensdagmiddag 19 september komen snorkelen en zeemeerminzwemmen. Op vrijdagavond is er watervoetbal en discozwemmen en op zondagmorgen spelen de jongens watervolleybal tegen de meisjes. En, de ouders mogen ook meedoen!!

Introducees doen gratis mee met de diverse aqua beweegactiviteiten
De hele week door mogen de reguliere deelnemers aan de uiteenlopende aqua-activiteiten, gratis een introducee meenemen. Dus doe lekker samen mee aan aquajogging, aquavaria, aquaspinning, aquabootcamp of aquavitaal. Heel erg gezond voor lichaam en geest! Ook de deelnemers aan het baby-, peuter- en kleuterzwemmen mogen tijdens de Nationale sportweek gratis een introducee meenemen.

Introducees maken kans op één maand gratis zwemmen
Onder de introducees wordt na de Nationale sportweek een maandkaart voor zwembad Brilmansdennen verloot.

Zie agenda van Hallo Losser voor het schema van het volledige programma tijdens de Nationale sportweek

Zwembad Brilmansdennen in Losser staat al jarenlang borg voor kwaliteit, deskundigheid en uitgebreide ervaring in het verzorgen van zwemlessen:

afbeelding van Marion Poorthuis

Door: Marion Poorthuis