Nieuws

Nacht zonder dak

Jongeren uit Losser, Glanerbrug en Overdinkel zullen in de nacht van 7 naar 8 juli 2018 meedoen aan een eigen versie van Nacht zonder Dak (NZD). Ze  zullen de nacht in een zelfgebouwd hutje, doos of onderkomen doorbrengen op het terrein van de H. Maria Geboortekerk aan de Gronausestraat in Losser.

Sposoren gezocht

Ze doen dit om geld te verzamelen voor woon- en leefgemeenschap De Wonne in Enschede. Met eigen ogen hebben de jongeren gezien hoe de vaste kern van De Wonne zorgt voor de dak- en thuislozen in de stad. Want op 7 juni jl. brachten ze er een bezoek.  Op 7 juni werd meteen het startsein gegeven voor de sponsorcampagne.

Ze zullen u waarschijnlijk wel vragen om hen te sponsoren. Ook worden andere jongeren van harte uitgenodigd om deel te nemen. De aftrap van deze spannende nacht vindt plaats in de Thomasviering om 19.00 u. in bovengenoemde kerk. Alle belangstellenden en sponsoren zijn van harte welkom. Na afloop van deze bijzondere viering met Heilige Chaos is er een veiling van verzamelde artikelen om nog meer geld bij elkaar te krijgen. Hoezo: “ jongeren zijn alleen maar met zichzelf bezig” ? Nee hoor!!!

Info: ans.telintelo@mariavlucht.nl

 

 

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.