Nieuws

Musik für Millionen

Is de titel van het nieuwe trompet album van oud Lossernaar Gert Ekkelboom. 

Beroepsmusicus

Gert Ekkelboom is al 24 jaar beroepsmusicus en treedt bijna dagelijks op tijdens zakelijke- en privé feesten, in hotels en vele zorginstellingen. Indien gewenst kan Gert, in overleg ook, voor een korter optreden komen. Gert staat o.a. bekend om zijn prachtige trompet geluid. Tijdens zijn optredens kreeg hij geregeld de vraag naar zijn muziek op cd om ook thuis te kunnen genieten. Op de zojuist verschenen cd met trompetmuziek, staan 12 titels van bekende wereld melodieën. Alle nummers zijn door Gert zelf ingespeeld en opgenomen in zijn muziekstudio in Haaksbergen. Sinds de release deze week is er al veel belangstelling getoond. Op de website www.gertekkelboom.nl is meer informatie vinden.

Drie generaties Ekkelboom

Track nummer drie van de CD is een duet met zijn in 2004 overleden Geert Ekkelboom. Geert heeft in 2002 de klarinetpartijen ingespeeld. Gert heeft deze opnamen kunnen converteren naar het huidige digitale systeem. Geert maakte in vroeger jaren samen met zijn broer Jaap deel uit van het in Twente wereldberoemde orkest “Sang und Klang” uit Overdinkel. Track nummer twaalf is een duet met Gerben Ekkelboom een zoon van Gert.

Gerben wil in de voetsporen van zijn vader en opa treden. Op dit moment volgt Gerben een muziekopleiding aan het ROC in Almelo. De CD is verkrijgbaar voor slechts €10, en in Losser af te halen bij mevrouw H. Ekkelboom na een telefonisch afspraak via het telefoonnummer 053-5382707. Ook is het mogelijk de CD per post te ontvangen voor €3,50 extra voor verpakking en verzendkosten. Dan even een mail naar: info@gertekkelboom.nl voor de verdere afhandeling.

afbeelding van Sietse Smit

Door: Sietse Smit

Redacteur, schrijver en regisseur.