Nieuws

Modeshow tijdens Boerenmarkt in het centrum van Losser

Zaterdag 28 april wordt er weer een Boerenmarkt gehouden in het centrum van Losser. Van 10.00 – 16.00 uur kunt u rond het Teylersplein genieten van heerlijke streekproducten, om te proeven én te kopen.

Modeshow

Naast de boerenmarkt wordt er deze zaterdag de inmiddels bekende modeshow gehouden. De modellen van onze modezaken zullen kleding, schoenen, kapsels, make-up en accessoires aan u showen.

Van de 19 modezaken in het centrum van Losser doen er maar liefst 15 mee aan deze modeshows! De eerste show is om 12.30 uur in de Sint Maartenstraat, de volgende in de Brinkstraat om 14.00 uur en de laatste om 15.30 uur op de Brink.

Deelnemende zaken zijn:

MENGER MODES / LEADS & LADY LEADS / NIKKI / STEEKJE LOSSER / VERA FUNNIEKIDS / WIGGER MODE / CHEYY / SHOEBY / SOANN / NICOLE BODYFASHION & MORE / BYOUTIEK / PETER HOLTKAMP MODESCHOENEN / HOFLAND OPTIEK / CLEEMY KNIPT, KLEURT & KEURT / ETOS / BEAUTY BY DJOCEY / CARMA FASHION & LIFESTYLE / ILONA’S HAIRTEAM / JUWELIER VRERIKS / TER STAL / ZEEMAN / GO BEAUTY

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.