Nieuws

Mix & Match voor (aankomende) ondernemers

Op 2 oktober 2018 organiseren de ondernemersverenigingen uit Losser, samen met de Gemeente Losser, de eerste Mix & Match bijeenkomst in Losser.

Doel

Doel van Mix & Match is dat (aankomende) ondernemers met een plan of idee direct in contact komen met partijen die hen kunnen helpen met het realiseren van hun plan. Bijvoorbeeld door het aanbieden van bedrijfsruimte, kennis en advies. Of door samen aan de slag te gaan met een plan. 
Locatie is het Pop Up Podium aan de Brinkstraat 26 in Losser. De bijeenkomst begint om 18.00 uur. Voor soep en broodjes wordt gezorgd!

Pitch, Mix en Match!

Iedere deelnemer vertelt maximaal 1 minuut over zijn of haar ondernemingsplan of -idee (pitchen). Daarna wordt er genetwerkt (mixen). En mogelijk ontstaan er op deze manier mooie initiatieven, samenwerkingen en ondernemingen in de gemeente Losser (matchen).

Meld u nu aan, voor vragers en aanbieder!

Deelname is gratis. Aanmelden is eenvoudig maar noodzakelijk vanwege de organisatie.

Meld u aan als u een plan heeft of als u iets aan te bieden heeft. En neem gerust iemand mee: ondernemers, starters, makelaars, adviseurs en (creatieve) ideeën: allen zijn van harte welkom!

Aanmelden

Uiterlijk donderdag 27 september a.s. bij Monique Hamers, accountmanager van gemeente Losser via m.hamers@losser.nl

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid