Nieuws

Meer bewegen? Ga Tennissen

De Losserse Tennisclub biedt voor senioren (17+), dames en heren,  de mogelijkheid in de maanden mei en juni kennis te maken met tennis tegen een speciale prijs. Tennis is een sport die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Ook voor “50+ers” een ideale vorm van bewegen. Je kunt op ieder moment dat het je uit komt met iemand gaan tennissen.

Lessen

De kennismaking bestaat uit vier tennislessen om de belangrijkste slagen, t.w. forehand, backhand en opslag te leren. De lessen, in groepjes van 4 tot max. 8 deelnemers, worden gegeven op tennispark “De Smalmaat” op zondagmorgen 27 mei, 3, 10 en 17 juni vanaf 10.00 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de trainingstijden in overleg met de trainer afgesproken. De lessen worden gegeven door onze clubtrainer Alexander Postma.

Kosten

De kosten voor 4 lessen bedragen € 25,00 p.p. waarbij de club de rackets en ballen in bruikleen beschikbaar stelt. Wanneer je na de proeflessen besluit om verder te gaan met tennissen is het mogelijk om in juli en september nog 8 aansluitende lessen te volgen voor € 50,00 p.p. Dag en tijd wordt in onderling overleg besproken. Wanneer je deze extra lessen gaat volgen en de intentie hebt om lid te worden van de Losserse TC kun je de rest van het seizoen gratis gebruik maken van de tennisbanen.

Interesse gewekt? Meld je aan vóór 20 mei onder vermelding van naam en telefoonnummer via info@racketsportsalexander.nl

Informatie over lidmaatschap van LTC en aanmeldingsformulier is te vinden op de site van de Losserse Tennisclub (www.ltc-losser.nl). Clubleden kunnen onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen en faciliteiten. Je wordt tevens lid van de KNLTB en kunt deelnemen aan toernooien en competitie.

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.