Nieuws

Martini Kerlkes schenkt carnavalskop

De meeste mensen denken in november nog niet aan carnaval. De meeste carnavalsverenigingen zijn echter alweer druk aan het bouwen geslagen. Zo ook de Opkikkers, carnavalsvereniging van de Losserhof.

Mini- optocht

Bij de Losserhof liggen plannen om voor het eerst in haar geschiedenis een mini- optocht te organiseren voor en door bewoners. Wanneer deze zal plaatsvinden is nog niet bekend. Cliënten en begeleiders zijn al wel druk aan het bouwen en het idee is om ook mee te lopen in de Grote Lossersecarnavalsoptocht.

Carnavalskop

Eerder dit jaar kwam dit ook al gedeeltelijk ter ore in de carnavalswereld van Losser. Martini Kerlkes heeft daarom besloten een carnavalskop te schenken aan de Losserhof en te helpen waar eventueel mogelijk. 

Rondleiding en koffie

Met een kleine rondleiding en koffie in de loods van de Martini Kerlkes werd de carnavalskop opgehaald door begeleiders en cliënten van de Losserhof. De carnavalskop staat nu op boerderij ''de Wollewei'' op de Losserhof. Hoe de kop wordt gebruikt en wanneer is echter nog niet duidelijk, het plan is om deze kop volgend jaar te gebruiken in verschillende optochten.

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.