Nieuws

Luchtkussen & ZwemSpektakel Losser 2019

Basisschooljeugd van 4-12 jaar kan volop bewegen in de voorjaarsvakantie

Op dinsdag 19 en woensdag 20 februari aanstaande kun je meedoen aan het Luchtkussen & ZwemSpektakel in sporthal De Fakkel en zwembad Brilmansdennen in Losser. Het evenement wordt georganiseerd door de Losserse Buurtsportcoaches in samenwerking met Zwembad Brilmansdennen, Volley'68, Combinatie'64, Jumbo Losser en Fast2Rent.

Het Luchtkussen Spektakel is in Sporthal De Fakkel op 19 en 20 februari van 10.00-16.00 uur. Met maar liefst 15 verschillende springkussens in de sporthal komen alle kinderen vanaf 4 tot en met 12 jaar in de voorjaarsvakantie volop in beweging! Het ZwemSpektakel vindt plaats in Zwembad Brilmansdennen.

Tickets

Voor het Luchtkussen & ZwemSpektakel kun je voor 8 euro een Combikaart aanschaffen. Met een combikaart mag je 1 dag komen springen op de luchtkussens in De Fakkel en 1 dag komen zwemmen in zwembad Brilmansdennen. De combikaart is geldig van 18 t/m 22 februari 2019. Wil je alleen een dag komen springen, dan betaal je 5 euro.

Kosten

Combikaart € 8,-- p.p. (Luchtkussenspektakel entreebewijs  en Zwem Spektakel entreebewijs).
Dagkaart Luchtkussen Spektakel in De Fakkel € 5,-- p.p.

De kaartverkoop start op woensdag 6 februari a.s. bij Jumbo Losser & Zwembad Brilmansdennen.
Op 19 en 20 februari kun je een kaartje kopen aan de kassa in Sporthal De Fakkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.