Nieuws

Lossernaar Peters kiest voor voormalige club Ronaldo

Cas Peters speelt de komende vier seizoenen in het shirt van het Portugese Nacional Madeira. De 22-jarige aanvaller komt transfervrij over van FC Emmen.

Peters beleefde een ijzersterk seizoen in de Jupiler League met 23 doelpunten en 4 assists in het shirt van Emmen. Behalve Nacional waren ook NAC Breda en De Graafschap in de race om zijn handtekening.

Bij de laatstgenoemde club, die in het afgelopen seizoen promoveerde naar de Eredivisie, had Peters onlangs een gesprek, maar de voormalige aanvaller van Jong FC Twente en Go Ahead Eagles geeft de voorkeur aan een buitenlands avontuur.

Nacional, de club waar Real Madrid-sterspeler Cristiano Ronaldo in de jeugdopleiding speelde, acteert op het hoogste niveau in Portugal en eindigde in het afgelopen seizoen op plaats zeven. De ploeg van trainer Manuel Machado kwam net tekort voor Europees voetbal.

bron: www.vi.nl/nieuws/trefzekere-peters-kiest-voor-voormalige-club-ronaldo.htm

Uit Losser komen verschillende reacties via sociale media. Burgemeester Sijbom wenst de succesvolle voetballer uit Losser succes: "Succes @Caspeters99 bij National Madeira, de voormalige club van Ronaldo. Heel voetbalminnend Losser steunt je!"

KVV Losser had Peters graag in haar eerste selectie zien spelen. Maar toen bleek dat dat er niet in zat: "Tja, als onze TC niet met hem belt.... @Caspeters99 niet naar KVV maar naar Madeira … Toch proficiat!

Lossernaar Peters kiest voor voormalige club Ronaldo

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast voor de Universiteit van Twente als business developer bij Novel-T. Peter is actief op Twitter als @peterlangela.