Nieuws

Losser Open 2018

Van 7 t/m 15 juli vindt op het tennispark van de Losserse Tennis Club weer het jaarlijkse Auto-Reuvers Losser Open Tennistoernooi plaats.

"Elk jaar doen ca. 300 deelnemers uit de wijde omgeving mee aan dit internationale toernooi" laat Martin Kamphuis van LTC weten. "Vanuit het verleden nemen ook veel Duitse deelnemers deel aan dit toernooi".

"Zowel de beginnende als de meer ervaren tennisser kan bij het Auto-Reuvers Losser Open toernooi terecht in categorieën van 2 tot en met 8 in zowel de enkel, dubbel en de mix. Onder het genot van lekkere hapjes & drankjes kunnen de wedstrijden ook als toeschouwer bezocht worden" zegt Kamphuis. "Met als klapper op de vrijdag 13 juli een gezellige feestavond met o.a. Triple Nix en DJ Just Mike".

Inschrijven

Inschrijven kan via www.toernooi.nl (zoekterm “Losser Open”). Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2018.

Het team van Auto-Reuvers Losser Open, bestaande uit Ben & Kelly Hassing, Luuk Adolfsen, Els Stockman, Alex Vreriks en Martin Kamphuis hoopt u te mogen ontmoeten deze week, als deelnemer of als publiek.

Losser Open 2018

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.