Nieuws

Lossenaren vecht mee tegen MS

Lossenaar Ward Zwiers beklimd aanstaande zondag de Mont Ventoux, dit om geld in te zamelen voor onderzoek naar een middel om MS te stoppen. Dus Losser help mee en doneer

Aftellen....

Over 48 uur stapt Ward en zijn fietsmaatje in de auto richting "de kale berg"...Na een lange voorbereidingsperiode mag het van mij nu wel gaan gebeuren. Ben er klaar voor....3x die berg op... en wellicht een 4e keer....Ik ga de sportieve uitdaging aan om geld in te zamelen voor de mensen die door MS minder of niet meer kunnen bewegen aldus Ward.

Velen van jullie weten dat mijn vader aan deze ziekte is overleden. Neemt niet weg dat ook hedendaags MS mij altijd zal blijven achtervolgen en daar moet een middel voor gevonden worden om de ziekte minimaal te remmen maar het liefst te stoppen. Hiervoor is geld nodig.. en daarom ga ik de uitdaging aan met jullie ondersteuning. 

Wat is het doel dat je hoopt te bereiken? 

Samen met mijn fiets maat Richard Bloemsma zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor het onderzoek naar MS en daarvoor een sportieve prestatie neer te zetten.

Waarom moeten mensen juist jouw actie steunen? 

MS is niet altijd zichtbaar van de buitenkant en om een ziekte onder jong en oude mensen te kunnen onderzoeken is geld nodig.Ik ben gezond en kan op deze manier mijn bijdrage leveren aan het onderzoek naar MS.

Je kunt doneren op de persoonlijke pagina maar ook op de algemene pagina van "Klimmen tegen MS".... via deze link en via Facebook

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.