Nieuws

Live uitzending carnavalsoptocht Losser

RTV-Losser en Hallo Losser verzorgen dit jaar weer een live uitzending van de grote carnavalsoptocht in Losser.

RTV-Losser is weer te gast bij Restaurant De Oude Apotheek in Losser waar buiten twee vaste camera's worden opgesteld. Binnen wordt een regiekamer ingericht om de juiste beelden live te zetten. Ook zullen vooraf opnamen worden gemaakt van de sleuteloverdracht en van sfeerimpressies in het dorp. De uitzending begint vanaf 14:00 en is te bekijken via de websites van RTV-Losser en Hallo Losser.

rtv-losser.nl
hallolosser.nl/rtv-losser

Vorig jaar werd voor de optocht voor het eerst live uitgezonden door RTV-Losser. "We hadden toen de nodige aanloopproblemen en kinderziektes" zegt voorzitter Bert Bos. "Maar we hebben daar veel van geleerd. Ook hebben we nieuwe apparatuur en en we verwachten dit jaar een nog mooiere uitzending van de optocht".

Internet.

Omdat de optocht via een zgn. live-stream via internet wordt uitgezonden is deze niet alleen te bekijken in de gemeente Losser maar overal ter wereld. "Vorig jaar kregen we leuke reacties uit Oostenrijk, Zweden en Australie" zegt Bert Bos. "En we hopen die dit jaar weer te krijgen".

Live uitzending carnavalsoptocht Losser

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.