Nieuws

Koningsdag Losser 2017

Koningsdag is in de gemeente Losser goed gevierd met diverse activiteiten.In Losser, De Lutte en Overdinkel was er een aubade voor de gedecoreerden. 

In Losser was er om tien uur de aubade voor het gemeentehuis door muziekvereniging Excelsior. Daarna werd onder de klanken van het Wilhelmus de Nederlandse vlag gehesen. Na de toespraak door burgemeester Sijbom en door de voorzitter van het Oranje comité Ron de Leeuw was het tijd voor de kinderspelen op en rond het Raadhuis.

Een knutselhoek voor de jongesten, diverse luchtkussens, clown Carlo zorgde voor mooie ballon creaties. De Ariëns Scoutinggroep zorgde voor een survivalbaan. De brandweer was weer present met een spuitauto.De stemming was opperbest en over het aantal bezoekers was geweldig. De ijsjes namen gretig aftrek ondanks de lage tempratuur.

 

Koningsdag Overdinkel

Koningsdag Overdinkel werd rondom Kulthurhus 't Trefhuus 27 april voor het eerst opgezet. Een prachtige start en ondanks de vakantietijd waren er vele kinderen die zich konden vermaken. Ook pa, ma, oma en opa konden op het terras genieten van koffie , thee ( met oranje tompouce !) en een drankje. Beide muziekverenigingen uit Overdinkel , Concordia en Crescendo, kwamen als één korps onder leiding van Gerben Keujer o.a. het Wilhelmus ter gehore brengen. 

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid