Nieuws

Koningsdag 2018 Losser

Op vrijdag 27 april a.s wordt zoals ieder jaar koningsdag gevierd in Losser. 

Aubade

Het Oranje Comité heeft weer een mooi programma voor jong en oud op het Raadhuisplein georganiseerd. De morgen begin om 9.00 uur met de ontvangst van de gedecoreerden uit de gemeente Losser in ’t Lossers Hoes. Om 10.00 uur volgt er een Aubade door muziek vereniging Excelsior .

Na het hijsen van de Nederlandse vlag volgt er een korte toespraak door burgemeester C.A.I. Kroon en de voorzitter van het Oranje Comité Ron de Leeuw. Waarna zij het startsein geeft voor de diverse kinderspelen die op het raadhuisplein zijn opgesteld. Er is een knutselhoek voor de jongste kinderen, diverse luchtkussens en spelen. Tevens is de Ariens Scoutinggroep aanwezig zijn met een survivalbaan.

Brandweer en clown

Zoals ieder jaar is ook de brandweer present met een spuitwagen. Een Clown zal de hele morgen op het plein rondlopen en tevens is er de mogelijkheid dat de kinderen geschminkt worden. De muzikale omlijsting van het geheel zal in handen zijn van DJ Mike. Kortom een gevarieerd programma voor jong en oud. We hopen U dan ook te zien op 27 april op het Raadhuisplein in Losser.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.