Nieuws

Klaar voor de winter: Snertloop De Lutte

De organisatie van Loopgroep De Lutte is zich aan het voorbereiden op de winter. “Bij onze hardloopwedstrijd op 2 december 2018 hoort een beetje kou en vooral lekkere snert. Anders doet het de naam ‘Snertloop’ geen eer aan”, zegt voorzitter oude Egbrink. Honderden hardlopers hebben zich al aangemeld voor deze 34e Snertloop in De Lutte.

Op zondag 2 december 2018 klinkt vanaf 10:15 uur het eerste startshot voor deze hardloopwedstrijd. Het mooie parcours en de ontspannen sfeer zorgen ervoor dat er elk jaar meer deelnemers willen mee doen aan de Snertloop. Is jouw doel en goede prestatie neer te zetten of gewoon lekker hardlopen in een schitterende omgeving? De Snertloop biedt ruimte voor iedereen. 

Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers, dus wil je mee doen op één van de volgende afstanden 2,4 km, 5,3 km of 9,6 km, meld je dan aan. Dat kan via de website: www.loopgroep.nl/snertloop

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan www.facebook.com/LoopgroepDeLutte

afbeelding van Peter Langela

Door: Peter Langela

Peter Langela (1962) is nieuwsredacteur en bestuurslid van Hallo Losser en van RTV-Losser. Hij is ondernemer en werkt daarnaast als start-up coach voor Universiteit van Twente, Novel-T en imec. istart. nl. Peter is actief op Twitter, Instagram en LinkedIn.