Nieuws

Kerstmiddag Zonnebloem

De Zonnebloem afdeling Losser-Overdinkel organiseerden een gezellige kerstmiddag.

Wenskaartje

Zaterdagmiddag acht december hebben vijfenzeventig gasten kunnen genieten van een gezellige kerstmiddag. Cafe Heijdemann was helemaal in kerstsfeer. Voor meer ideeën en wensen voor volgend jaar, stond een kerstboom klaar. In die boom mochten de gasten een "wenskaartje" ophangen met daarop wensen en ideeën voor volgend jaar. Zo weten de vrijwilligers van de Zonnebloem welke behoeften er zijn, om activiteiten te organiseren.

De Boeskool Toppers zongen het hoogste lied. De vijfentwintig dames, twee mannelijke muzikanten zorgden met een afwisselend repertoire van kerstliedjes en verschillende andere liedjes voor prima stemming. Op het nummer "kerst vier je het liefst in je ouderlijk huis" werd er flink gewalst. Deze middag was een mooie afsluiting van het programma van 2018.

Lokale middenstand

Dankzij de inzet van de lokale middenstand en de vrijwilligers van de Zonnebloem, kunnen deze waardevolle middagen georganiseerd worden. De dames van de ontspanningscommissie werden bedankt voor hun inzet.


 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.