Nieuws

Kerstboom voor het 't Lossers Hoes

Vandaag zaterdag 8 december is met vereende krachten de kerstboom geplaatst.

Nog meer lichtjes

Het is koud en nat vanmorgen om 11.00 uur. Er zijn al een aantal mannen van de voorheen KPJ-Losser druk in de weer om een door Harry Bloemen georganiseerde kerstboom te kappen en te vervoeren naar het centrum van Losser. Centrum Management Losser, HPL Geluids- en Lichttechniek, Elektrobedrijf Speerstra en Platform Losser zijn de drijvende krachten "onder"de kerstboom.

Dit jaar zijn er nog meer lichtjes aangeschaft. Dit kon door sponsering van de bewoners van het 't Lossers Hoes.de Bibliotheek (Fundament), VVV-de Lutte-Losser, woning cooperatie Domijn, Stichting Avelijn en Carint.

Het is een prachtige boom. Harry Bloemen vertelt aan Hallo Losser dat er voor volgend jaar er al een boom is aangeboden. Zo zie je maar, samenwerking maakt een mooie, goed versierde kerstboom mogelijk. 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter. Na een oproep van Hallo Losser voor meer vrijwilligers heb ik me aangemeld.