Nieuws

Kerstbomen verkoop

Muziekvereniging Concordia Overdinkel start 7 december met de verkoop van Nordmann kerstbomen met een heus kerstbomen feest. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdleden.

Vrijdag 

In december 2018 gaat muziekvereniging Concordia uit Overdinkel voor het eerst kerstbomen verkopen. Ze verkopen de echte Nordmann kerstbomen vanaf € 15. Ze garanderen de goedkoopste prijs uit de regio. De verkoop start vrijdagavond 7 december vanaf 18:30 in het ‘’t muziekhoes’’. U kunt dan onder het genot van een hapje en een drankje uw kerstboom reserveren, direct meenemen of even genieten van de gezellige feestavond met vuurkorven en kerstmuziek.

Gezellige zaterdag

Zaterdag 8 december gaat de verkoop weer van start rond de klok van 9:00 uur tot 17:30 uur. Ook nu zijn er weer vuurkorven en is er warme chocolademelk, glühwein koffie en thee aanwezig. Kortom het belooft een gezellige verkoop dag te worden. Zondag 9 december zullen de resterende bomen verkocht worden vanaf 9:30 uur. Mochten er na deze dag nog bomen zijn dan zullen er via facebook extra verkoopdagen worden aangekondigd.

Met of zonder kluit

De Nordmann bomen worden allemaal standaard met kluit geleverd, op verzoek kan deze er ook worden afgezaagd. Prijzen beginnen vanaf  € 15 voor een boom van 1,5 m voor bomen van 2,0 m ligt de prijs op € 20 en bomen van 2,5 m kosten € 25 kortom de goedkoopste uit de regio. De bomen kunnen eventueel ook thuis worden bezorgd in de gemeente Losser, zodat u niet zelf met de boom hoeft te slepen.

Voor meer informatie kijk op de website www.concordia-overdinkel.nl  of kijk op onze facebookpagina.



 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid