Nieuws

Kermis voor de Twentse Zorgcentra

Aanstaande woensdag en donderdag is het zover. De jaarlijkse kermis voor iedereen van De Twentse Zorgcentra. Op de grote parkeerplaats op de LosserHof zullen verschillende (bekende) kermisattracties uitgestald staan.

Kermis 

Al dagenlang is de kermis onderwerp van gesprek onder bewoners, deelnemers en medewerkers van De Twentse Zorgcentra. Met attracties als de Galypso, de rupsbaan, de draaimolen, botsauto’s en een mini draaimolen, presenteert de organisatie weer een kermis van formaat. De bewoners kunnen verder ook ‘eendjes vangen’, er is een ballonnenclown, er zijn eettenten en er is live muziek. Alle ingrediënten voor een complete kermis.

Bijzonder

Donderdagmorgen van 10:00 tot 10:45 uur is er een ‘Stille kermis’. Deze kermis is speciaal voor cliënten die baat hebben bij een prikkelarme omgeving en is dan ook zonder licht en geluid. Daarnaast worden de attracties, speciaal voor de cliënten in een rolstoel, aangepast zodat zij ook kunnen genieten van het spektakel.

Tijden kermis

De kermis is op de volgende tijden geopend:

* Woensdag van 19:00 - 21:00 uur

* Donderdag van 10:00 - 10:45 uur: ’Stille kermis’

* Donderdag van 10:45 - 12:30 uur en 13:30 - 16:30 uur

De kermis wordt georganiseerd door de afdeling Recreatie van De Twentse Zorgcentra in samenwerking met een aantal cliënten van De Twentse Zorgcentra.

Voor meer info check: www.dtzcrecreatie.nl

afbeelding van Niels Bouwhuis

Door: Niels Bouwhuis

Niels Bouwhuis is 28 jaar en woonachtig in Losser. Begeleider Losserhof, carnavalist, toneelspeuler.