Nieuws

De Kapel van de Koninklijke Luchtmacht gaf zonnig concert

De Muziekvereniging Excelsior Losser viert dit jaar 50 jaar Twirl, 70 jaar Tamboerkorps en 110 jaar Mv. Excelsior Losser. En dat driedubbele jubileumfeest begon zaterdagavond met een prachtige Summertime-show door de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht.

Zonnige hits

Deze datum was ook gereserveerd voor de jaarlijkse veteranendag. Hierover heeft Hallo Losser al eerder bericht. De veteranen van de gemeente Losser, waren uitgenodigd in het kader van, relatie concerten door de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht. In een sfeervol openluchttheater genoten niet alleen de veteranen, maar ook 400 bezoekers van een prachtig concert. Enkele spetters die vielen, verbleekten in de zonnige muziek.

Het orkest onder leiding van chef dirigent Jasper Staps ,samen de met gast vocalisten Erica Yong (Lead) en Sanne Croesema en Michelle Knipscheer (Backings) stonden garant voor een avond van vele zonnige hits. Van de zwoele Spaanse stranden naar de vrolijke deuntjes van straatmuzikanten uit Oost-Europa en hits van Jennifer Lopez, Snarky Puppy en Aviicci. Volgens Marcel Blom de organisator van dit concert was het een geslaagde avond.

Nog een jubileumconcert

Muziekvereniging Excelsior geeft een jubileumconcert op 7 juli 2018 in het Openluchttheater Brilmansdennen. Het betreft een concert voor alle gelederen van Excelsior (orkest, drumband en alle twirlgroepen). De organisatie van dit concert is in het kader van 110 jarig jubileum Excelsior! Het is een concert van Excelsior i.s.m. partyband B-trix.

Voor meer info: http://www.excelsior-losser.nl/

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid