Nieuws

Judo Losser in heel Nederland

Afgelopen zaterdag waren de judoka's van Judo Losser over het land verspreid

Geduchte tegenstander

Het was vroeg dag voor Jesse en Sem, zij streden tijdens de 11e  Friese Masters in Stiens om het eremetaal. Sem wist zijn eerste drie partijen te winnen met houdgreep ippon en de laatste partij werd verloren. Sem neemt het zilver mee naar huis. Jesse moest iets langer wachten omdat hij de eerste partij was vrijgeloot, daarna won hij zijn partij tegen een voor hem geduchte tegenstander. De volgende partij werd verloren met ippon. De laatste wedstrijd verloor hij zijn partij om het brons!

Open Capelse Kampioenschappen

Luuk kwam de tatami op tijdens de Open Capelse Kampioenschappen. Hij was ingedeeld in een grote poule die opgedeeld was in kleinere poules. Door al zijn partijen te winnen met ippon was Luuk verzekerd van een plek in de kruisfinales.Ook deze wist hij te winnen met ippon waardoor hij mocht strijden om het goud.
Met wederom een ippon was er geen twijfel mogelijk en mocht Luuk plaatsnemen op de hoogste trede van het podium! 

Vol enthousiasme

Onze jeugd judoka's Mischa, Siem, Nils, Gerben, Liam, Finn, Sven, Max, Mick, Mika, Rens, Job en Esmee streden om de punten tijdens het JC van het Oosten in Ootmarsum. Er werd goed en vol enthousiasme gejudood. Siem heet twee wedstrijden gewonnen en er twee verloren.

Mischa heeft alles verloren, kanttekening, hij speelde met jongens uit een poule hoger dan normaal en heeft goed tegenstand geboden. Finn wint al zijn vijf partijen. Job wint twee van zijn drie partijen. Rens wint zijn drie partijen.  Max wint er twee en verliest er twee. Nils wint 3 partijen en verliest er één.  Mick heeft drie van de vier partijen gewonnen. Mika wint drie van de vier partijen. Job behaalde het 500 punten certificaat, Rens het 400 punten certificaat, Max het 300 punten certificaat, Esmee het 300 punten certificaat! 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.