Nieuws

Jongerenprins Job I

Vanavond heeft het J.K.L. (Jongeren Karnaval Losser)  de nieuwe Jongerenprins van de gemeente Losser 2019 bekend gemaakt, Jongerenprins Job I

Dit jaar was de opkomst wederom in een overvolle zaal in de grote tent achter bij Hotel Smit. Job Brunger zwaait dit jaar de scepter over het Losserse jongerencarnaval samen met zijn adjudanten Robbert Gevers en Thomas Aveskamp. Alle 3 actief lid bij het JKL maakt het dit jaar erg bijzonder. De drie vrienden hoefden niet lang na te denken om de keus om dit jaar op de bok te staan. Na een maandenlange voorbereiding zijn ze helemaal klaargestoomd voor het komende carnavalsseizoen. Job heeft door zijn vader de Gaffel Aoskes oaskes leren kennen en is momenteel bestuurslid van het JKL. Naast de carnaval volgt hij de opleiding Werktuigbouwkunde van het ROC in Hengelo.

Adjudanten

Robbert is ook niet onbekend bij het JKL. Ook hij zit in het bestuur. Daarnaast studeert hij Facility Management op het Saxion in Deventer en werkt hij in de evenemententechniek.

Thomas kan niet ontbreken aan dit trio. Met zijn goede humeur weet hij er altijd een feestje van te maken. Thomas studeert Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness die hij volgt aan de Aeres Hogeschool in Dronten daarnaast werkt hij thuis mee op de boerderij.

Motto

Na een geweldige opkomst waar ze met het eigen geschreven nummer door de feesttent galmden is dit trio niet meer te stoppen. Ze hebben dan ook super veel zin om dit jaar op de bok te staan. Daarom vieren ze het carnaval onder hun motto; met ’t JKL in hart en nieren, goat wie onmeuing carnaval vieren.

 

 

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid. Ben geboren in Weesp en ben later verhuisd naar Enschede.  Nu woon ik samen met mijn man 30 jaar in Losser, ben moeder van een dochter.  Via het vrijwilligerswerk binnen de VVV De Lutte-Losser, heb ik 11 jaar als beroepskracht gewerkt bij de VVV-Ootmarsum.