Nieuws

Johma viert 50-jarig bestaan met Lossenaren

Het Raadhuisplein in Losser is op 15 september decor van feestelijkheden

In de garage

Het was in 1968 toen oprichters Johan en Martin in een garage in Glanerbrug de allereerste Johma salades maakten. In korte tijd werden de salades steeds populairder en werd het tijd om te verhuizen naar een grotere locatie, die de heren vonden in het nabijgelegen Losser. 50 jaar later is Johma niet meer weg te denken uit alle Nederlandse supermarkten. Op zaterdag 15 september 2018 zal deze speciale verjaardag groots gevierd worden op het dorpsplein in het centrum van Losser. Alle Lossernaren zijn die dag van harte welkom voor een feestelijk diner op het Johma Jubileumplein en om het glas te heffen op 50 jaar de allerlekkerste salades ‘oet Twente’. 

Dorpsplein

Op het kantoor van de saladeproducent wordt al maanden gewerkt aan een onvergetelijk jubileumjaar. Dat de vijftigste verjaardag gevierd moet worden op het dorsplein van de gemeente waar de producent al sinds de beginjaren gevestigd is, is voor Algemeen Directeur Thomas van Hemert logisch: “Twente heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in ons bedrijf. Sinds 2010 onderstrepen we dat door ons te presenteren als ‘Johma, oet Twente’. We zijn er trots op dat het ons gelukt is om vanuit de prachtige gemeente Losser in de loop der jaren te blijven groeien én de allerlekkerste te blijven. We hebben ons daarbij altijd enorm gesteund gevoeld door de Lossernaren. Er is geen betere plek om deze mijlpaal te vieren!”

Vanaf maandag 18 juni is het mogelijk om je via www.johma50jaar.nl aan te melden voor één van de felbegeerde plekken aan de feesttafels van Johma. Tegen een kleine bijdrage die ten goede komt aan speeltuinen voor Losserse kinderen, kun je dan samen met Johma en dorpsgenoten genieten van een heerlijk diner.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.