Nieuws

James Last revival Orchestra in het openluchttheater Brilmansdennen

Wilt u weer genieten van de muziek en het gevoel uit de jaren 70, 80 en 90 die James Last met zijn orkest ten gehore bracht? Die special sound en geweldige nummers die hij toen bracht met zijn orkest? Dat kan.... Want op zondagmiddag 27 Mei 2018 komt het JL Revival Orchestra naar het Openluchttheater Brilmansdennen

Professionele muzikanten

Dit 20 koppig tellende orkest, waaronder 3 vocalisten,bestaat uit professionele muzikanten die u weer laten genieten van de geweldige sound en muzikale beleving van het James Last orkest.Het orkest is in januari 2017 opgericht door de Oldenzalers Marcel Loff en Robert van Goethem. Zij hebben deze professionele muzikanten, die in verschillende gerenommeerde orkesten in Nederland spelen,bij elkaar gezocht om een orkest samen te stellen in de bezetting van het James Last orkest.

Kenmerkend

Zeer kenmerkend voor dit orkest was toch wel de trompetsectie die ook zeer bepalend was voor de sound van dit orkest, evenals de arrangementen die men toen speelde.Door zelf te schrijven, maar ook door arrangeurs te laten schrijven, heeft het orkest inmiddels een breed repertoire kunnen opbouwen.Zo kunt u tijdens dit concert genieten van bekende nummers zoals Morgens um Sieben, Fett Polka, Wiener Praterleben, Tiger Feet en Radar Love. Maar ook kunt u genieten van solistisch werk zoals Summertime, My Way en Einsame Hirte. Debby Mureau, Pauline van den Boogert en Daan van der Zee zijn 3 geweldige vocalisten die bij enkele nummers de zang voor hun rekening zullen nemen. U ziet het, alle ingrediënten zijn aanwezig om u deze middag te laten genieten van mooie muziek en nostalgische gevoelens.Kaarten zijn verkrijgbaar op: www.openluchttheater brilmansdennen of bij Boekhandel marcel Primera te Losser.

afbeelding van Ingrid Legters

Door: Ingrid Legters

Ingrid Legters redactiespil van Hallo Losser, huis-tuin en keuken journalist en bestuurslid.